Casa > Notícies > Contingut
Vidres temperats Característiques i desavantatges del vidre temperat
May 24, 2017

Vidre temperat Vidre temperat característiques dels avantatges i desavantatges de la superfície de vidre temperat amb un vidre d'estrès compressiu. També conegut com vidre temperat. El vidre va ser reforçat pel mètode d'acer, que va començar a França el 1874.

El vidre temperat pertany al vidre de seguretat. De fet, l'ús de mètodes químics o físics, la formació d'estrès compressiu a la superfície del vidre, el vidre suporta la força externa quan la primera per compensar l'estrès superficial, millorant així la capacitat de càrrega, potencien l'autovaloració del vidre. , Fred i calor, impacte, etc. Tingueu en compte que es distingeix de la fibra de vidre

Seguretat

Vidre temperat Quan el vidre per danys externs, els residus seran similars a les partícules trencades obtuses de bresca, no són fàcils de causar greus danys al cos humà.

Alta força

El mateix gruix de la força d'impacte de vidre temperat és de 3 a 5 vegades el vidre ordinari, la força de flexió és de 3 a 5 vegades el vidre ordinari.

Estabilitat tèrmica

El vidre temperat té bona estabilitat tèrmica, pot suportar la diferència de temperatura 3 vegades el vidre ordinari, pot suportar una diferència de temperatura de 300 ℃.

avantatge

Vidre temperat El primer és la força que el vidre ordinari per millorar diverses vegades, inclinant-se.

El segon és l'ús de la seguretat, la seva capacitat de càrrega augmenta per millorar la naturalesa fràgil, fins i tot si la destrucció del vidre temperat no era un petit angle de peces petites, el dany al cos humà es va reduir considerablement. Les propietats temperades de refredament i enfriament del vidre temperat que el vidre ordinari tenen entre 3 i 5 vegades l'augment, generalment poden suportar més de 250 graus de canvis de temperatura, per evitar que el craqueig tèrmic tingui un efecte significatiu. És una espècie de vidre de seguretat. Per a la protecció dels edificis alts per proporcionar materials qualificats per a la seguretat.

Desavantatges

Defectes de vidre temperats:

1. El vidre temperat ja no es pot tallar i processar, només en l'acer abans del processament de la forma requerida al vidre, i després el processament d'acer.

Encara que la força del vidre temperat és més forta que la del vidre ordinari, però el vidre temperat ha sofert la seva pròpia ruptura, i no hi ha possibilitat que es buidi un vidre normal.

3. Vidre temperat La superfície del vidre temperat serà desigual (punt de vent), amb un lleuger espessor d'aprimament. La raó del procés d'aprimament és degut a que el vidre en el refredament de la fosa en calent, després d'un fort vent per fer que es refredi ràpidament, de manera que el vidre a l'interior de la bretxa del cristall es torni més petit, la pressió es fa més gran, de manera que el vidre després de l'acer que a la Acer abans de la prima. En circumstàncies normals de vidre de 4 a 6 mm en l'acer després d'aprimar 0,2 ~ 0,8 mm, vidre de 8 ~ 20 mm en l'acer després de l'aprimament de 0,9 ~ 1,8 mm. El grau específic que cal determinar segons l'equip, que és el vidre temperat, no pot fer el mirall dels motius.

4. A través del forn d'acer (acer físic) després de la construcció de vidre pla, hi haurà una deformació, el grau de deformació per part de l'equip i el procés del personal tècnic