Casa > Notícies > Contingut
Tal com garantia per millorar la qualitat de la gestió del vidre pintat
Aug 04, 2017

Com ara la garantia per millorar la qualitat de la gestió del vidre pintat
Per millorar la qualitat del processament de vidre per començar des del procés per reforçar el vidre en el procés de producció, cal escalfar a la temperatura adequada i la superfície de vidre de les diferents parts de la temperatura ha de ser uniforme, la diferència no pot ser massa Molt, per poder controlar aquestes dades, ser el Mestre els següents punts:
En primer lloc, un temps de calefacció raonable. El poder de calefacció del forn temperat és constant. El temps de calefacció normalment se situa entre 35 i 40 segons per mm de vidre. Per exemple, el temps de calefacció de vidre de 6 mm és d'uns 6 × 38 segons = 228 segons. En el gruix de vidre pintat ordinari de menys de 12 mm, quan el gruix de vidre de 12 ~ 19 mm, el temps de calefacció del mètode de càlcul bàsic és d'uns 1 mm de gruix de vidre uns 40 a 45 segons.
Segon, segons la càrrega del forn, seleccioneu una temperatura de calefacció raonable i controleu eficaçment la temperatura del forn. L'èxit del vidre temperat depèn principalment de la temperatura més baixa de la planxa de vidre pintat, una vegada que el forn elèctric tingui un fenomen de sobrecàrrega, la temperatura del forn baixarà, donant lloc a un refredament de vidre a la secció de refrigeració causada per la rotura. L'escalfament del vidre pintat en el forn temperat és principalment la conducció, la radiació i la convecció. Aquí, la càrrega del forn elèctric no es refereix a la superfície ocupada pel vidre al forn elèctric, sinó a la relació entre el gruix del vidre, la temperatura de calefacció i el temps de calefacció. En l'actualitat, la majoria dels fabricants utilitzen la secció de calefacció de forns d'acer, generalment, es pot dividir en moltes zones de calefacció molt petites, en circumstàncies normals, a la zona de calefacció d'elements de calefacció central, sempre hi ha vidre a l'endotèrmia, a la zona de forn elèctric. Hi ha un vidre, que és regional, l'efecte de calefacció també és regional, si el forn elèctric dins d'una regió del consum de calor supera l'efecte de calefacció, la temperatura a l'interior de la regió va començar a disminuir, que és un fenomen de sobrecàrrega.
En tercer lloc, la calefacció uniforme, la disposició del vidre a la taula també és molt important. L'arranjament racional de la pel·lícula és assegurar la uniformitat de les càrregues longitudinals i transversals del forn, és a dir, l'ordenació dels forns i el temps de separació de cada forn han de ser uniformes.
En el màster dels tres elements anteriors sobre la base del vidre pintat tant com sigui possible a la velocitat de refredament més ràpida de refredament, la velocitat de refrigeració depèn del gruix del vidre pintat i d'altres propietats del vidre, el vidre positiu i el refredament negatiu a equilibrar ; El mitjà de refredament ideal és l'aire fred i sec, es determina la capacitat de refredament per unitat de superfície, de manera que la capacitat de refredament de vidre de 5 mm és equivalent a més del doble del vidre de 6 mm.
Finalment, en la producció d'acer durant el vidre per mantenir-se en moviment, la superfície del vidre no pot tenir ratllades i deformacions deixades traces. Aquest moviment inclou el moviment del vidre en el forn de calefacció, el moviment de moviment de calor és fer que la superfície de vidre de les diferents parts de la calefacció sigui uniforme; també inclou el vidre a la secció refrigerada per aire del moviment del pèndol fred per assegurar que el vidre es fragmenta de manera uniforme. La peça de vidre original no pot tenir ratllades, bombolles, etc., aquestes condicions poden provocar que el vidre es trenqui.
Amb el continu avanç dels telèfons intel·ligents, la pel·lícula colorida de telèfons mòbils s'ha convertit en un jove predilecte per a la decoració d'un telèfon mòbil, i Painted Glassis, sens dubte, el favorit de la pel·lícula de telèfons mòbils més popular, les seves característiques són super desgast i esgarrapades, així com comprar el dret vidres de colors, fabricants de vidre pintat per ensenyar-vos la manera correcta de comprar vidre pintat:
1, sigui l'oli: agafeu una ampolla d'aigua al color de la pel·lícula de vidre pintat a la part inferior per veure si el condensat d'aigua, si es troba dispers per les instruccions que no hi ha oli; o agafeu una ploma per escriure una mica, un bon vidre pintat no és deixar rastres, fins i tot si es deixa, i només haureu de poder esborrar el bé;
2, ja sigui de zero: tenint una fulla en el color de la pel·lícula de vidre pintat a zero, si la fulla fàcilment pintada sobre les restes de vidre deixades, no pensis, això no és, sens dubte, qualificat de color de pel·lícula de vidre pintat;
3, la superfície està lubricada: per veure si la vora del Painted Glassbarbie o irregular, torta i així successivament, hi ha certament que aquests defectes no estan qualificats Glass Painted, o se senten un sentiment rugós, no estan qualificats;
4, ja sigui l'explosió: és una cosa molt important, si no una explosió, quan els fragments de telèfon tallaran la pell de l'usuari, la seguretat de l'usuari causada pel perill i, si és a prova d'explosió, la pel·lícula de vidre després de la fragmentació, hi haurà No hi hagi deixalles, només línies trencades, la pantalla del telèfon mòbil no es trencarà. Que al final, com veure si és una explosió? Conegudes coses difícils, millor serà la flexibilitat, la lluita contra la lluita també és més forta.