Casa > Notícies > Contingut
Configurant el medi ambient de la indústria, on el negoci de la porta de vidre temperat fora del camí?
Aug 15, 2017

Configurant l'entorn de la indústria, on el negoci de la porta de vidre temperat no funciona?
Pel moment de la indústria del vidre, tant si és empresa com comerciants, per fer un esforç més llarg a llarg termini, i en aquest procés, prendre l'accés directe al negoci i els comerciants no són infreqüents. A la indústria, algunes empreses per obtenir beneficis ràpidament i desenllaçar coses, el fenomen de mala qualitat i mala qualitat no és estrany. No obstant això, l'ús d'aquests pobres significa buscar beneficis i, en definitiva, aconseguir els beneficis a curt termini, a llarg termini, només l'autodestrucció.
Les empreses de vidre temperat han de guanyar per qualitat
Les portes de vidre d'aliatge d'alumini o distribuïdors més experimentats saben que els productes de porta d'vidre d'aliatge d'alumini d'alta qualitat, l'ús de 10 anys o fins i tot més llarg és normal, però si es tracta d'una porta de vidre d'aliatge d'alumini de baixa qualitat, l'ús d'un any aproximadament serà Problemes de qualitat freqüents, de manera que els productes de porta de vidre d'aleació d'alumini de baixa qualitat en la reputació del mercat regional són molt pobres i la porta de vidre d'aleació d'alumini de baixa qualitat, causada per la seguretat de les coses, és massa nombrosa per esmentar. Els fabricants de la porta d'alumini d'aleació d'alumini han de prestar atenció a la credibilitat, la qualitat del producte com a nucli, guanyar de qualitat.
La porta de vidre temperat prop del famós comportament de la marca no és desitjable
De la mateixa manera que el logotip del mercat de les portes de vidre d'aliatge d'alumini és infinit, gairebé tota la mateixa marca i el contrast original són només una lletra, icona, diferències de tipus de lletra i participen en les conegudes marques, fabricants de taulers d'aliatge d'alumini La bandera de la marca coneguda, per enganyar als consumidors, aquesta forma de fregar els fabricants de les portes de vidre d'aliatge d'alumini, hi ha riscos d'infracció, aquest tipus de disputes també es van produir en molts casos, la suposada infracció de fabricants de la porta d'alumini d'aleació de vidre obté el càstig adequat Però als socis, però, va causar molts problemes.
Amb la capacitat de supercopia, s'han copiat algunes de les vores dels fabricants de la porta d'aleació d'alumini, aquest comportament no només pertorba el desenvolupament de la indústria i l'ordre del mercat, sinó que també va causar moltes disputes, hi ha un mercat d'aleació d'alumini per a molts anys, la batalla de Saliva constantment. Per tant, els fabricants de la porta de vidre temperat d'aliatge d'alumini per aprendre aquest costat de la pràctica, i recolzar fermament els seus propis interessos, la necessitat de la qualitat com a nucli, centrar-se en el desenvolupament del producte, crear una competitivitat principal de la marca del producte, és la seva El camí cap al desenvolupament.
En general, el negoci de les portes de vidre ha de prestar atenció a la qualitat del producte, enfrontar-se a la força de la marca, desenvolupar la seva pròpia marca, no ser als ulls dels aficionats, sinó a mirar més a llarg termini.
Amb la mà d'obra, el transport i els costos de les matèries primeres continuen augmentant, l'era dels guanys de la porta de vidre perfilada de la indústria ha acabat durant molt de temps. Molta empresa de porta de vidre temperat utilitza estratègia de vendes de baix cost, de manera que el preu de la transacció i la diferència de preu són massa grans, per atreure l'atenció dels consumidors. Però el negoci de la porta de vidre temperat vol desenvolupar-se a llarg termini, cegar a cegues aquesta guerra de preus no és factible. Atès que l'elevat benefici de la indústria del vidre s'ha convertit en una història, llavors, com innovar un nou model s'ha convertit en una porta de vidre que les empreses en aquesta etapa han d'afrontar un problema important.
Els guanys de la indústria de la porta de vidre temperada van ser el final del descompte del terminal
Segons les estadístiques, alguns preus de la casa de materials de construcció i la diferència de preu de fàbrica de fins a 4 vegades, això significa que es tracta d'una indústria de beneficis? De fet, per a la indústria del vidre, per exemple, la indústria del vidre, és el descompte del terminal, un gran preu de la porta de vidre temperat és elevat, però després de la promoció, compreu el nom del descompte, el preu i el preu estan lluny a partir del preu de la transacció final sol ser només la meitat del preu o fins i tot més baix.