Casa > Notícies > Contingut
Com assegurar la producció d'acoblament de qualitat de la porta de vidre temperat especial
Jul 04, 2017

Com garantir la producció d'aclariment de qualitat de la porta de vidre temperat especial

Cantonades del cas a tot arreu, és perquè l'avidesa de tots es forma, el més greu és l'enginyeria del pont d'autopistes i la construcció d'edificis, el cas del col·lapse del pont és freqüent, a l'especial de vidre temperat professional de la porta com garantir la qualitat de passar una barrera? Per a la protecció contra l'explosió de filferro de la porta de vidre temperat, com és real, la resistència a alta pressió de la porta de vidre temperat, la resistència a l'alta pressió de la porta de vidre temperat, com la resistència real a l'alta pressió, etc. Sobre problemes.

Per aconseguir això és pensar dins i fora, dins de si mateix. Demana a l'empresa que tingui un cor d'ètica professional, no pot ni tallar racons d'estat d'ànim, no de veritat, com a condició per assegurar que la qualitat dels béns sigui, als clients com a déu, realment difícil per al servei al client, ajuda i orientació L'usuari utilitza béns, per garantir la seguretat personal dels usuaris. Quina informació s'ha d'utilitzar quan es fabriquen productes especials de porta de vidre temperat s'ha d'utilitzar d'acord amb l'aplicació pràctica, com quant s'utilitza i quant de temps trigarà a fer-ho.

El punt de vista extern és la supervisió de l'oficina de supervisió tècnica de la qualitat de la demanda. En els dies de l'enverinament alimentari, l'oficina de qualitat i supervisió tècnica no va augmentar la seva gestió. Per supervisar i inspeccionar els productes de diverses categories, les mostres de mostreig protegeixen els legítims drets i interessos dels consumidors amplis. Una vegada hem trobat que la qualitat de l'empresa especial de la Porta de vidre temperat no passa, per primera vegada, es critica, es processa seriosament d'acord amb la llei, per comprovar la qualitat en bona empresa, per intensificar la publicitat per permetre que els clients entenguin millor la companyia, Comprar.

(1) hi ha una diferència de temperatura entre l'aparença superior i inferior, i quan la porta de vidre temperat es dobla cap amunt, la temperatura exterior de la porta de vidre temperat és alta. Cal baixar la temperatura de la superfície superior. Junts, la temperatura de la superfície de la porta de vidre s'ha de mantenir sense canvis. Quan la porta de vidre temperat s'endinsa cap avall, és evident que la temperatura exterior de la superfície superior i la temperatura de la superfície superior s'han de reduir adequadament i la temperatura externa s'ha de millorar junts. Quan s'ajusta la temperatura, la velocitat d'acer i la qualitat de l'acer es veuen afectats.

(2) hi ha diferències de temperatura del centre o vora de la deformació de la porta de vidre temperat, si apareixen formes de muntatge tipus de porta de vidre temperat quan es clarifica que l'aïllament del forn és bo o el marge del punt de fixació de temperatura és baix, cal regular la temperatura del valor marginal ; Quan apareix la porta de vidre d'acer amb la forma de l'olla, si es tracta d'una història preescalfant

Els components de la porta de vidre d'acer no s'apilen temporalment, el forn d'aire funcionarà primer, i la temperatura del forn es distribuirà uniformement i la pel·lícula es tornarà a fer de nou. Si la configuració de la temperatura està en dubte, ajusteu els paràmetres de configuració de temperatura per distribuir la temperatura uniformement al forn.

(3) sobre la temperatura desigual a l'atzar, ha de ser un equip de manteniment oportú, per evitar condicions adverses, sovint acabant el sensor de temperatura adjacent a la escòria de la porta de vidre temperada, el sensor de temperatura és tocar la temperatura de la temperatura del forn amb precisió, junts en la peça és evitar que el forn Amuntegats en la mateixa condició.