Casa > Notícies > Contingut
Vidre foc blocs compra cal prestar atenció als següents punts
Sep 15, 2017

Foc blocs de vidre compra cal prestar atenció als següents punts
Blocs de vidre ignífug té resistència al foc i rendiment bona transmissió de la llum, aïllament tèrmic, aïllament acústic rendiment, el comú foc foc compost del sandvitx de vidre blocs blocs de vidre, foc de filferro de carpeta blocs de vidre i foc blocs de vidre buit tres. Sola peça molts incendis blocs de vidre compradors només preocupats pel preu de foc blocs de vidre, però ignorat un munt de notes de compra importants. Els blocs de vidre següents us demana uns pocs, així pot evitar errors de la compra.
Primer, la compra de productes aplicables: peça de foc blocs de vidre, segons el gruix es divideix en 6 mm, 8mm, 10 mm, 12 mm, segons el foc qualificació es divideix en m (90 minuts), ⅱ (60)), grau IV (30 minuts). L'opció específica del qual no només basada en la intensitat (o gruix) a establir, però mira també amb cura els requisits d'acceptació de foc del foc habilitació per utilitzar. Alta resistència sola capa Cesi potassi foc blocs de vidre per l'ús de la tecnologia dual químiques i físiques, que els blocs de vidre foc sola peça mitjana més foc, força major, l'efecte és més estable.
Segon, la selecció dels fabricants qualificats: com a resultat de la inscripció a la producció de foc empreses de blocs de vidre amb foc, protecció del medi ambient, registrat capital i altres condicions, moltes vendes de foc matrícula de negoci de blocs de vidre per al comerç o empresa orientada a vendes o àmbit de negoci de llicència de producció blocs de vidre de foc de les titulacions i algunes empreses simplement gens industrial i comercial de matrícula, aquestes empreses no tenen les condicions de producció, de curs, és impossible produir productes de blocs de vidre foc qualificat. El comprador ha de entendre les condicions d'explotació del fabricant i proporcionar l'original (o còpia) de la llicència de negoci original per evitar el frau. Blocs de vidre professional blocs de vidre profunda transformació foc fabricant de blocs de vidre, es dediquen a blocs de vidre, processament profund té 20 anys d'història.
Tercer, la compra de productes per comprovar si hi ha un informe de mostreig i registre: el Departament de bombers actual sobre l'ús de productes de foc més estrictes, exigint producció, vendes i ús de la unitat per a l'ús de productes de foc per a la vida , si accidentalment utilitzar productes falsos foc o certificat tindran un gran risc d'incendi i el risc de responsabilitat futurs accidents, segons la normativa d'incendis, cal passar la inspecció de mostreig de bombers de seguretat pública i mantenir la qualitat de foc Nacional Centre d'inspecció o nacional foc fix d'extinció sistema i centre d'inspecció de qualitat refractaris que el tipus d'inspecció en la validesa de l'empresa pot produir foc blocs de vidre. Informe d'inspecció de l'ús de l'època és generalment tres anys, l'informe d'inspecció en el centre d'inspecció de qualitat i el foc provincial cos són generalment arxiva per a la producció d'informes ha de mostrar en la inspecció de qualitat inspecció Centre telèfon i adreça per facilitar l'informe d'inspecció de l'autenticitat. El comprador han de demanar si el fabricant pot produir l'original de l'informe d'inspecció i proporcionar el telèfon per a la institució rècord per a la comprovació.
Quart, en la compra dels millors fabricants d'emetre una "prova de l'oferta de productes de foc": implementar Ministeri de públic seguretat bombers en l'enfortiment de foc producte qualitat supervisió i gestió de les instruccions per regular la producció de productes de foc, venda, instal·lació, ús de comportament del mercat, les províncies han implementat el corresponent foc sistema de certificació de subministrament de productes, l'establiment i implantació del sistema de crèdit productes de foc, l'específica incloure els següents punts:
1, on les províncies en la circulació de productes de foc, la unitat de producció en el subministrament de foc productes a la unitat de compra, cal també ser omplert amb "foc certificat de subministrament de productes".
2, les vendes, instal·lació d'empreses d'utilitzar la unitat de subministrar productes de foc, es presentarà a les empreses de producció per omplir el "foc productes subministrament certificat."
3, "certificat de subministrament de productes de foc" i l'oferta específica del projecte o l'ús d'unitats ha de ser la correspondència un a un, la construcció i ús d'unitats en la declaració de foc Enginyeria acabament i acceptació, ha de ser "foc de subministrament de productes certificat"amb altre realització de materials acceptació enviat a les agències de seguretat pública per verificar.
4, no hi ha empreses de producció per proporcionar "foc productes subministrament certificat" de productes de foc, són considerats productes falsificats. Per tant, segons el sistema anterior, la compra de sola peça foc blocs de vidre, millors fabricants amb els béns d'un "foc productes subministrament certificat."
Consideració global del cost producte, blocs de vidre monolític foc és un productes d'alta tecnologia, el procés de producció és més complex, el cost de producció és principalment afectat per l'escala de condicions de producció i equips. Comprar una sola peça, de foc blocs de vidre la millor combinació de qualitat del producte i el preu per considerar, opten per comprar.