Casa > Notícies > Contingut
Expliqueu la instal·lació de la porta de vidre temperat per prestar atenció al punt
Sep 06, 2017

Expliqueu la instal·lació de la porta de vidre temperat per prestar atenció al punt
La porta de vidre temperat també és un vidre pretensat, vol millorar la força de la porta de vidre, la superfície del vidre pot formar un estrès compressiu, llavors el vidre per resistir les forces externes, pot compensar l'estrès superficial, la instal·lació de portes de vidre ha de pagar atenció al que? Fabricants de vidres de vidre temperat per dir-los.
1, abans d'instal·lar la porta de vidre temperat, primer consulteu la porta de vidre següent per veure si la porta de vidre temperat per danys i les especificacions de la porta de vidre, etc., compleixen els requisits d'instal·lació.
2, els fabricants de la porta de vidre temperat us demanen que, si la instal·lació de l'altre costat de la porta de vidre està tancada, la necessitat de netejar la instal·lació, es recomana que utilitzeu netejador de vidre, fins que s'hagi assecat a la instal·lació.
3, la instal·lació de les portes de vidre temperat, per evitar l'exposició a la pluja, ni fred i sobreescalfament, la instal·lació de la porta de vidre per garantir un sòlid, no pot utilitzar els objectes durs per colpejar la porta de vidre.
La porta de vidre temperat és una superfície amb un vidre d'estrès compressiu, que és l'ús del mètode d'acer per millorar el vidre, el rendiment de la seguretat és relativament elevat, donant lloc a la deformació de la porta de vidre. Quins són els motius? Fabricants de porta de vidre temperat perquè tothom analitzi el següent.
En primer lloc, el refredament causarà una deformació desigual de la porta de vidre, la porta de vidre temperat escalfat per suavitzar el punt es refredarà ràpidament, la pressió superficial de vidre, la refrigeració de vidre a la velocitat superior i inferior de la superfície de refrigeració és desigual, hi haurà deformació.
En segon lloc, els fabricants de la porta de vidre temperat suggereixen que la temperatura de calefacció també és causada per una deformació desigual del vidre a l'escalfament i baixada de la superfície, hi haurà diferència de temperatura o el centre del vidre i la vora de l'existència de diferència de temperatura , conduirà fàcilment a la deformació del vidre.
L'ús de la porta de vidre temperat, fins i tot si la porta de vidre temperat està danyada, els residus són partícules trencades d'abella partícules petites, de manera que la seguretat és millor, la instal lació de portes de vidre es trobarà amb la planxa no és bona, la fàbrica de la porta de vidre per ensenyar-li com Milloreu la planxa de la porta de vidre.
1, la planitud de la porta de vidre temperat no és una bona raó, es basa fonamentalment en la qualitat de les portes de vidre temperat, de manera que es vol garantir la qualitat de les portes de vidre temperat, o triar una bona qualitat de portes de vidre.
Els fabricants de 2 portes de vidre temperat suggereixen que hem de millorar la planxa de la porta de vidre, es pot permetre que el rodet tingui prou temps d'escalfament, de manera que el rodet es pugui escalfar uniformement, per eliminar l'estrès.
3, el refredament desigual causarà distorsió de la calor, per ajustar aquest problema, podeu ajustar la pressió del vent per la porta del vent, per ajustar la velocitat de refrigeració de la superfície de la porta de vidre.
Les portes de vidre temperat són vidres prefabricats, l'ús de mètodes físics, poden millorar la força del vidre, el rendiment de la porta de vidre temperat també és molt bo, generalment en l'ús de portes de vidre, com triar? Fabricants de porta de vidre temperat per ensenyar-te.
En primer lloc, en l'elecció de les portes de vidre temperat, primer hem de mirar la qualitat de la superfície de les portes de vidre com mirar la superfície de les esquerdes d'oli de vidre, l'angle perdut, etc., i si la mida del vidre es troba requisits
En segon lloc, els fabricants de la porta de vidre temperat us demanen, a l'elecció de les portes de vidre temperat, veure com es van aplanar les portes de vidre temperat, i si el vidre és homogeni i així successivament.
En tercer lloc, l'elecció de les portes de vidre temperat, però també veure l'impacte de les portes de vidre de l'impacte de la forma en què es realitza el rendiment, llavors hi ha l'estat de la porta de vidre per veure si el vidre compleix els requisits.